Jeep i Juventus nastavljaju suradnju, predstavljeni i novi dresovi

-

U nadolazećoj sezoni 2021./2022., nogometaši Stare dame nositi će logotip 4xe istaknut na novom dresu crno-bijelih, zajedno s logotipom marke Jeep…

Suradnja marke Jeep i Juventusa nastavlja se. U sezoni 2021.-2022., novi dres crno-bijelih sadržavat će već tradicionalno crno-bijele okomite pruge, s grafikama koje su u skladu s tradicijom. Također će sadržavati logotip 4xe uz logotip marke Jeep, kako bi naglasio evoluciju marke prema održivoj mobilnosti.

Nova tehnologija 4xe ugrađena je u Compass i Renegade 4xe, najprodavaniji plug-in hibridni terenac u Italiji, te u novi, kultni Wrangler 4xe, najsnažniji, najučinkovitiji, održivi i tehnološki najnapredniji Wrangler ikad.

Novi dres prvi put se pojavio u finalu Coppa Italia 19. svibnja, a koji se pokazao pobjedničkim.

4xe tehnologija, evolucija Jeepa 4×4 filozofije

Elektrifikacija je temeljni korak u razvoju marke Jeep i predstavlja njezinu opredijeljenost da postane lider u tehnologijama za sve održiviju mobilnost, zadržavajući pritom temeljne vrijednosti avanture, autentičnosti, slobode i strasti.

Ljubaznošću plug-in hibridne tehnologije, Jeep 4xe plug-in hibridni modeli nude najbolje performanse i dinamiku vožnje u bilo kojem Jeep SUV-u ikad. Doslovno su sposobni “ići bilo kamo i učiniti bilo što”, citirajući dobro poznatu tvrdnju marke (“Idi bilo gdje, učini bilo što”). Istodobno, oni su idealni automobili za svakodnevnu vožnju u gradu, uključujući potpuno električni način rada s nula emisija, a vrlo su jednostavni za upotrebu i punjenje.

80 godina povijesti, 10 sezona s Juventusom

Ove godine marka Jeep slavi 80. rođendan. Važna godišnjica kojom se slavi sloboda, želja da se nadmaši, postavi novi rekord i prihvati nove tehnologije, ne zadržavajući se na prošlim uspjesima, a neprestano se radujući sljedećem. Ova filozofija objedinjuje Jeep i Juventus, dobitnu kombinaciju uspostavljenu u sezoni 2012.-2013., U ime zajedničkih vrijednosti poput autentičnosti i strasti.

Foto: Jeep

Autor