POSEBNE IZVEDBE

JEEP priprema posebne izvedbe modela u sklopu proslave 80. rođendana marke

-

Za JEEP će 2021. biti posebna godina, jer će zaokružiti točno 80 godina u svijetu 4×4 vozila, slobode u vožnji na otvorenom i u avanturama.

Stvoren 1941. godine, ovaj brend je uvijek bio pionir novih segmenata i tehnologija. Njegova legenda započela je s modelom Willys MB – prvim 4×4 vozilom u masovnoj proizvodnji – i nastavila se 1949. s pojavom 4×4 Willys Wagon, prvog SUV-a.

U Europi, Bliskom Istoku i Africi, proslava 80. godišnjice obilježit će se tokom cijele 2021. godine, s posebnim događajima koji počinju već u siječnju.

Ovaj jubilej će također biti obilježen pojavom upečatljivih, posebnih izvedbi kroz cijelu gamu modela.

Ova vozila imat će posebne dizajnerske detalje i opcije kako izvana tako i u interijeru, uključujući upečatljiva sjedišta, jedinstvene naplatke, posebne značke povodom godišnjice.

S pogonom zasnovanim na motorima s unutrašnjim sagorijevanjem i JEEP plug-in hibridnom sistemu, također će biti puno naprednih tehnologija i sigurnosnih funkcija.

Posebna izdanja Jeep modela povodom 80. godišnjice bit će dostupna u Jeep prodajnim salonima već krajem 2020. i početkom 2021.

Dok Jeep slavi svoj 8 ‘cener’, brend ulazi u uzbudljivu sljedeću fazu vlastite legendarne povijesti. Predstavljanje modela Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe ovog ljeta – prvih JEEP  vozila s plug-in hibridnom tehnologijom, kao i plug-in hibridnog modela Jeep Wrangler 4xe u Detroitu u prvom tjednu studenog dodatno naglašavaju posvećenost ovog brenda elektrifikaciji.

Tijekom iduće četiri godine, električna opcija bit će dostupna za svaki model u nagrađivanoj SUV gami marke.

Jeep 4xe modeli utjelovti će modernu viziju sposobnosti, koja pruža najbolju ravnotežu između efikasnosti, zabave pri vožnji i očuvanja životne sredine.

Autor