NAJAVA PREMIJERE

Kia EV3 (2024.), novi kompaktni električni modela stiže 23. svibnja!

Foto: Kia

Kia predstavlja novi EV3, kompaktni električni SUV model koji kombinira EV pristupačnost i robustan dizajn

Kia je objavila prve teaser slike nadolazećeg EV3, novog kompaktnog električno SUV modela marke. Novi EV3 je odgovor korejske marke kako bi doprinijela pristupačnosti električne mobilnosti.

Foto: Kia

Teaser slike prikazuju odvažne, geometrijske i robusne aspekte vanjskog dizajna EV3 dok ističu njegov dinamičan stil. Ove su kvalitete naglašene oštrim stražnjim branicima i vratima prtljažnika, kao i prepoznatljivim osvjetljenjem Star Map, koje vozilu daje snažan, futuristički identitet.

Dizajn EV3 proizlazi iz istih principa korištenih za oblikovanje Kia vodećeg SUV modela – EV9. Globalno hvaljena filozofija dizajna ‘Opposites United’ temelj je za kontinuitet u čitavoj paleti modela marke i daje slobodu svakom vozilu da izrazi svoj jedinstveni karakter.

S ciljem proširenja dostupnosti električne mobilnosti nakon uvođenja višestruko nagrađivanih modela Kia EV6 i EV9, EV3 je kompaktan, ali sveobuhvatno opremljen EV SUV koji nudi izvanredne performanse zahvaljujući ugradnji inovativnih tehnologija.

Postavljen za proširenje Kia ponude električnih vozila i pružanje poboljšanog korisničkog iskustva od vodećih modela marke do segmenta kompaktnih SUV vozila, EV3 će ubrzati globalnu tranziciju električnih vozila pružajući pristupačnije rješenje za kupce koji razmišljaju o prelasku na električnu mobilnost.

Foto: Kia

Nova Kia EV3 krenut će u prodaju kasnije ove godine nakon globalne svjetske premijere automobila, koja će se prenositi uživo na Kia Worldwide YouTube kanalu 23. svibnja u 19:00 sati.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo