PRODAJNA AKCIJA

Legendarna Opelova 24 sata u Autowillu – prilika koja se ne propušta, danas do 12 sati

Opel vam donosi ekskluzivnu priliku koja traje samo 24 sata! Ova zanimljiva akcija počela je jučer u podne i završava danas u podne ograničena je na brzu isporuku

Prilika za izbor kvalitetnog i povoljnog obiteljskog i poslovnog automobila nudi se u prodajnom salonu Autowill, Zagrebačka avenija 100. Jedan od ključnih naglaska ove posebne ponude je 5 godina FlexCare jamstva i 5 godina pomoći na cesti koje dolaze uz sve modele.

FlexCare jamstvo osigurava bezbrižnu vožnju s dvogodišnjim tvorničkim jamstvom bez ograničenja u kilometraži, a dodatno se pruža jamstvo za sljedeće tri godine ili do 100.000 prijeđenih kilometara, ovisno o tome što prije nastupi.

Uz to, Opelova usluga pomoći na cesti uključuje jednu godinu tvorničke pomoći na cesti bez ograničenja u kilometraži, te četiri dodatne godine pomoći na cesti ili do 100.000 prijeđenih kilometara, ovisno o tome što prije nastupi. Ova kompletna podrška čini vožnju Opel vozila još ugodnijom i sigurnijom.

Važno je napomenuti da se ova izvanredna ponuda odnosi samo na ograničenu količinu vozila, uključujući osobna i gospodarska, dostupnih za brzu isporuku. Ponuda de ne odnosi na električne i elektrificirane modele.

Ugled i povjerenje kod kupaca Autowill je postigao i kvalitetnom postprodajnom te servisnom mrežom za Opelova vozila. Svakom se kupcu precizno prezentiraju godišnji troškovi servisiranja/održavanja. Prodajna akcija 24 sata u Autowillu traje do danas do 12 sati.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo