ZA VOŽNJU TERETA DO 250 TONA

MAN TGX 41.640 je najnovije dojmljivo pojačanje Velebit prometa

Velebit – promet pojačao je svoje redove s dojmljivom prinovom. MAN TGX 41.640, uz odgovarajuće je specijalne prikolice sposoban povući terete do 250 tona…

Tvrtka Velebit – promet d.o.o. specijalist je za prijevoz neuobičajenih tereta prema svim europskim cestovnim odredištima. Kad je riječ o posebnim, teškim i izvangabaritnim teretima, sigurnost prijevoza i točnost isporuke posebno su važni, čega su u toj tvrtki i te kako svjesni.

Vozni park obnovili su novim MAN tegljačem koji je sposoban povući terete teške 250 tona. Riječ je o modelu MAN TGX 41.640 8×4/4 BL SA s 15,2 litarskim motorom snage 640 KS i okretnim momentom od 3.000 Nm, automatiziranim 12-brzinskim mjenjačem MAN TipMatic 12.30 OD i pretvaračem okretnog momenta. Za trajnu snagu kočenja u svim uvjetima zaduženi su Turbo motorna kočnica od 600kW i retarder 40 snage 630 kW, koji su pak ograničeni na maksimalnih 980 kW kako bi zaštitili pogonski sklop. Kamion je opremljen i sustavom kamera od kojih su dvije na stražnjem dijelu kabine, a dvije prijenosne wi-fi mogu se montirati na specijalni teret koji se prevozi.

Ova iskustvom bogata tvrtka, cijenjena zbog pouzdanosti i točnosti, s novim je MAN-om još jača i spremnija na nove izazove zahtjevnih korisnika.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo