javni debi imao na Monterey skupu

Maserati MCXtrema, nova trkaća zvijer iz talijanske radione snova

Foto: Maserati

MCXtrema, prava “zvijer” dizajnirana za stazu, 730 KS snage spremno čeka akciju…

Novo stvorenje iz Maserati radione pojaviti će se u svega 62 primjeraka ovog ograničenog izdanja supersportskog automobila, posvećenog odabranoj, vrlo pronicljivoj klijenteli u smislu performansi, sofisticiranosti dizajna, luksuza – svega obilježja proizvoda Made in Italy – i ekstremno iskustvo vožnje.

Predstavljen kao najsnažniji trkački automobil marke sa sjedištem u Modeni, Maserati MCXtrema je hrabar i izniman automobil sa svih točaka gledišta, dizajniran za čistunce kolekcionare i vjerne kupce marke, koji žele dodati novu “igračku” njihovu garažu koja može progutati rubnike najuzbudljivijih staza tijekom privatnih testova.

Ova najnovija kreacija talijanske luksuzne marke proizlazi iz kreativnog i inženjerskog partnerstva između Centro Stile i Maserati inženjerskog tima; odražava želju za stvaranjem trkaćeg automobila sposobnog prenijeti naslijeđe slavnog Maseratija MC12 u svijetu natjecanja, kako bi nadahnuo buduću trkaću proizvodnju Tridenta.

Prema riječima Davidea Grassoa, izvršnog direktora Maseratija: “Maserati MCXtrema stvoren je s ciljem ponude nevjerojatno ekskluzivnog proizvoda koji može postaviti novu paradigmu za naše automobile za stazu. Projekt je posvećen odabranoj klijenteli koja je posebno pažljiva na prepoznatljive detalje , u rasponu od najprofinjenijeg i najinovativnijeg dizajna do iznimnih performansi.

MCXtrema utjelovljuje sportski duh tipičan za Maseratijev DNK, deklaraciju novog puta za našu marku, posvećenu vrhunskoj proizvodnji i koja se može istaknuti u svijetu proizvodnje luksuznih motora s beskompromisna izvedba”

Autor

Preporučeni sadržaj