ZA MANJE OD TJEDAN DANA

Mazda CX-80 (2024.), premijera najvećeg SUV modela iz Hiroshime 18. travnja

Foto: Mazda

Tri reda sjedala i dovoljno prostora za do sedam putnika kao standard u novom modelu CX-80. Mazda osim toga najavljuje udobnost, praktičnost i svestranost, proizvedeno u Japanu

U četvrtak, 18. travnja 2024. u 12.00 sati po srednjoeuropskom vremenu, Mazda će predstaviti svoju potpuno novu Mazdu CX-80 s tri reda sjedala.

Ovo je drugi model koji će biti konstruiran na Mazdinoj platformi Large Architecture nakon Mazde CX-60 i ujedno je najprostraniji automobil koji Mazda nudi na tržištu u Europi, te će postati nova Mazdina perjanica u regiji.

Prostrana, udobna, svestrana i odlična u vožnji, potpuno nova Mazda CX-80 kombinira progresivni dizajn utemeljen u japanskoj estetici s vrhunskom tehnologijom i značajkama, koje uključuju prepoznatljive vozne performanse koje pruža svaka Mazda.

Uz duljinu od gotovo pet metara i s međuosovinskim razmakom većim od tri metra, potpuno nova Mazda CX-80 je duža, viša i ima znatno duži međuosovinski razmak od popularne Mazde CX-60. U kombinaciji s dva sklopiva ravna sjedala u trećem redu, Mazda CX-80 bit će dostupna u izboru od tri konfiguracije drugog reda, uključujući opciju s dva odvojena pojedinačna sjedala sa središnjom konzolom.

Potpuno nova Mazda CX-80 bit će u prodaji u Europi od jeseni 2024.

Test još uvijek najveće Mazde u Europi i Hrvatskoj: Mazda CX-60 3.3L E-Skyactiv D Inline6 Takumi, dizelska rapsodija novog doba – Autoportal.hr

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo