JOŠ VIŠE OPCIJA

Mercedes-Benz planira predstaviti uskoro kombi srednje veličine

Od V-klase do Vita, od motora s unutarnjim izgaranjem do potpuno električnih pogona – obnovljeni proizvodni portfelj srednje velikih kombija marke s trokrakom zvijezdom sprema se za novu premijeru ovog ljeta.

Slijedeći trenutnu korporativnu strategiju, prepoznatljiv novi dizajn eksterijera i interijera, kao i brojna ažuriranja udobnosti i funkcionalnosti temelj su obnovljenih modela. Mercedes-Benz sad ide korak dalje, točnije Vans, odjel gospodarski vozila. Time će Mercedes‑Benz Vans ispuniti želju mnogih privatnih i komercijalnih kupaca za nečim posebnim što je istovremeno izraz ekskluzivnosti i olakšava njihov svakodnevni život uz moderne tehnologije.

Mercedes‑Benz Vans se prestrojava. Tvrtka čini luksuz za privatna vozila i premium za komercijalna kombija središnjim dijelom svoje strategije. Izumitelj segmenta lakih gospodarskih vozila želi ponuditi najpoželjnije kombije i usluge za svoje ciljne skupine – za obitelji i ljubitelje slobodnog vremena, kao i za komercijalne kupce. Sa svojim novim modelima kombija srednje veličine, Mercedes‑Benz poduzima značajan korak u provedbi ovog strateškog prestrojavanja.

Modeli kombija srednje veličine marke s trokrakom zvijezdom čine osnovu ponude i uživaju veliku popularnost – u Njemačkoj, Europi i šire. Svi modeli uvijek su kombinirali visok stupanj funkcionalnosti i udobnosti s jedinstvenim dizajnom visoke klase. Osim toga, svi oni nude obilje prostora za posao, obiteljski život i sljedeću avanturu kampiranja. Upravo su te kvalitete sada ponovno naglašene i poboljšane – od kombija srednje veličine s motorima s unutarnjim izgaranjem do onih s potpuno električnim pogonom. Zato s velikim zanimanjem čekamo novitet…

Autor

Preporučeni sadržaj