OVO ĆE IZGLEDATI SENZACIONALNO

Rimac campus napreduje punom parom, pratite uživo gradnju velebnog zdanja

Advertisements

U okolici Zagreba, točnije Kerestincu rađa se nova oaza tehnološki inovacija…

Rimac grupa prirpema se za izgradnju novog, najmodernijeg globalnog sjedišta tvrtke vrijednog 200 milijuna eura. Opseg i ambicije novog Rimac Campusa su golemi, što ga čini jednim od najvećih kombiniranih R&D i proizvodnih pogona u Europi, ne samo u automobilskoj industriji.

Služeći kao međunarodna istraživačka i razvojna i proizvodna baza tvrtke, novi vrhunski kompleks omogućit će tvrtki da se s prototipa i projekata manjeg opsega poveća na masovnu proizvodnju svojih visokoučinkovitih električnih pogona i sustava baterija za mnoge globalne automobilske tvrtke. Ujedno, Campus će služiti kao proizvodna baza za sve buduće Rimac modele i njihove ključne komponente, uključujući modela Nevera. Na izgrađenoj površini od 100.000 m2 i širem gradilištu od 200.000 m2, visokotehnološke inovacije ostaju u samoj srži poslovanja.

Uz ispitnu stazu na licu mjesta, muzej, objekte za projektiranje, inženjering, proizvodnju i testiranje, upečatljive građevine i zelenilo pomno je uskladila poznata hrvatska arhitektonska praksa 3LHD tima. Budući dom Rimac grupe trebao bi osvanuti tijekom 2023.

A oni koji žele biti uvijek u toku, tu je i LIVE kamera…

Foto: Rimac Automobili

Autor