sALON u Autostadtu u ljeto 2024

Volkswagen R odjel uskoro kao zasebna marka?

Foto: Volkswagen

Volkswagen R uskoro otvara paviljon u Autostadtu u Wolfsburgu. To će stvoriti i novo mjesto susreta za sve veću bazu obožavatelja marke premium performansi i mjesto događanja na kojem će se predstaviti raznolikost modela Volkswagen R…

Reinhold Ivenz, voditelj Volkswagena R, ovo je mjesto opisao – “S našim vrhunskim modelima visokih performansi etablirali smo se kao sastavni dio portfelja modela Volkswagen – kako u marki tako i u Grupi. S našim vlastitim paviljonom u Autostadtu, sada poduzimamo sljedeći korak u daljnjem povećanju svijesti o nama kao brendu performansi. S našim prelaskom na potpuno električnu marku, također ćemo intenzivirati korisničko iskustvo R putem ekskluzivnih uvida u konceptne automobile i nove tehnologije.”

S paviljonom, Volkswagen R će po prvi put imati vlastitu marku u Autostadtu. Na oko 100 četvornih metara napravit će se osvijetljeni prostor za prezentaciju vozila i eksponata, kao i dnevni boravak. Ljubitelji motosporta ovdje se mogu natjecati s profesionalcima virtualnih utrka u simulatorima vožnje. Iskustvo e-igre neće biti rezervirano samo za stručnjake, već je namijenjeno ponuditi uzbuđenje i obiteljima.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo