UPRAVO PREDSTAVLJEN

Peugeot 408X, novi adut isključivo za francusko tržište

-

Peugeot nastavlja međunarodno lansiranje novog 408, predstavljajući svoj kineski model, 408X, na Međunarodnoj izložbi automobilske industrije u Šangaju… 

Neočekivan i inovativan u Aziji kao i u Europi, novi 408X jedna je od zvijezda 20. Šangajske međunarodne izložbe automobilske industrije (Auto Shanghai 2023.). X je dobio u nazivu samo u Kini i lakšeg ‘raspoznavanja’.

Automobil s globalnim ambicijama, novi 408X demonstrira kreativnost dizajnera i inženjera koji su, na vrhu C-segmenta, isporučili brzu siluetu koja je bez presedana kako u povijesti marke tako i u sadašnjoj globalnoj automobilskoj industriji. tržište. U Kini i Aziji, baš kao i u Europi, Peugeot 408X je prvi takve vrste.

Peugeot 408X također je potvrda izvrsnosti Peugeot inženjeringa. S najnovijom generacijom Peugeot i-Cockpita, 408X izaziva emocije koje stvaraju vrhunske tehnologije posvećene uzbuđenju u vožnji i instinktivnom korištenju.

Peugeot 408X proizvodi se u tvornici Peugeot Dongfeng u Chengduu, u središnjoj Kini. U prodaji u zemlji od siječnja, Peugeot 408X budi znatiželju i interes kod velikog broja kupaca.

 

Autor