Skinuo 6 znakova

Policija u Virovitici zatekla u akciji kradljivca prometnih znakova, prijeti mu do 5 godina zatvora!

Početkom prošlog tjedna u Virovitici policijski službenici su u ophodnji gradom uočili da nedostaju određeni prometni znakovi

Prošli ponedjeljak 26. rujna u Virovitici policijski službenici su u ophodnji gradom uočili da nedostaju određeni prometni znakovi, kratko nakon toga zatekli su 35 – godišnjaka pokraj kojeg su na tlu stajali poslagani razni znakovi.

Oko 00,25 sati su u ulici P. Preradovića zatekli 35 – godišnjaka, u vidno alkoholiziranom stanju, koji je odbio alkotestiranje, a na tlu pored njega bili su poslagani raznovrsni šareni prometni znakovi – od znaka „STOP“ do znaka naziva rijeke „Ođenica“ sveukupno 6 komada. Uz prometne znakove na tlu su bile i bočice alkoholnih pića – konjaka, pelinkovca, šljivovice i razne limenke energy pića koje su također oduzete.

Kako je 35-godišnjak počinio kazneno djelo krađe na štetu grada Virovitice uhićen je i nakon liječničkog pregleda i psihijatrijske obrade smješten u prostor za zadržavanje. Za kazneno djelo krađe predviđena je kazna zatvora do pet godina zatvora.

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo