debitira u Šangaju

Porsche Panamera Turbo, nova generacija u posebnoj Sonderwunsch boji

Foto: Porsche

Treća generacija Panamere predstavljena je u jedinstvenom obliku. Uz ovaj potpuno redizajniran model, Porsche u Šangaju otkriva posebno kreiran jedinstveni automobil.

Panamera Turbo Sonderwunsch stvalja fokus i posvećenost detaljima s kojom Porsche Exclusive Manufaktur provodi program Sonderwunsch. Ovaj izuzetno ekskluzivan, jedinstveni automobil prikazuje kako bi potpuno sportski automobil iz snova mogao izgledati za kupca Sonderwunsch paketa.

Individualnost je poseban oblik modernog luksuza. Zbog toga je nova Panamera tvornički dostupna sa širokim izborom boja, presvlaka, dekora i naglašavajućih detalja. Za one s još individualnijim i vrlo ekskluzivnim očekivanjima za svoj osobni automobil iz snova, Porsche svojim kupcima nudi Sonderwunsch program. To uključuje konzultacije, planiranje i stručnu izvedbu prilagođenih boja i materijala po želji, pa čak i izgradnju prilagođenih jednokratnih proizvoda. Porsche će predstaviti gotovo neograničene mogućnosti programa Sonderwunsch tijekom svjetske premijere nove Panamere u Šangaju.

Foto: Porsche

“Naši kupci cijene mogućnost dodavanja osobnog pečata dizajnu svog automobila. Panamera Turbo Sonderwunsch temeljena na novoj Panameri Turbo E-Hybrid pokazuje kako fleksibilno i precizno možemo ispuniti te želje kao viziju kupca. Posebno kreirani tonovi boja, individualni akcenti i planiranje do posljednjeg detalja transformirali su Panameru u istinski jedinstven automobil,” kaže Detlev von Platen, član Izvršnog odbora za prodaju i marketing. “Vanjski izgled automobila dizajnirali su stručnjaci iz jedinica Style Porsche i Exclusive Manufaktur. Interijer je namjerno ostavljen nedovršen do sljedeće godine. Ovaj jedinstveni automobil nadahnut će ljude da osobni san o izrazito individualnoj Panameri pretvore u stvarnost.”

Porsche Exclusive Manufaktur obojio je inspiracijski model u dvobojnu završnu obradu usredotočenu na posebno kreirani ton boje Leblon Violet Metallic. Ovaj ton ljubičaste boje ima prizvuk kestena. Koristeći razrađenu proizvodnu tehniku, stručnjaci iz odjela Style Porsche i Exclusive Manufaktur daju upečatljivu boju u potpunu crnu u donjoj trećini automobila. Pragovi vrata te rubovi prednjeg i stražnjeg spojlera su u potpunoj crnoj boji. Zatamnjena prednja svjetla, stražnja svjetla i prozori nastavljaju temu, a ispušne cijevi su u bronzitu.

Prozirni sloj Sonderwunsch Panamere Turbo sadrži ljuskice isparene pravim zlatom, stvarajući vrhunski izgled s efektom dubine. Vanjski dio također ima pruge u također novorazvijenoj boji Avium Metallic s integriranim logotipom Sonderwunsch. Lice 21-inčnih naplataka sa središnjim zaključavanjem i okviri bočnih prozora također su obrađeni u Avium Metallic boji. Vještina izrade i posvećenost detaljima vidljivi su u pomno dorađenim logotipima na stražnjoj strani.

Foto: Porsche

Kupci mogu kontaktirati Sonderwunsch tim u jedinici Exclusive Manufaktur putem svog Porsche centra i naručiti naknadno tvorničko ponovno puštanje u pogon svog automobila od strane Porschea. Automobil se zatim transportira do proizvođača gdje će biti prilagođen prema željama kupca. Preduvjeti prijevoza i registracije specifični za tržište bit će dogovoreni sa svakim kupcem pojedinačno. Cijena ovog ‘dodatka’ nije poznata…

Autor

Preporučeni sadržaj