I DALJE UZ BICIKLISTE

Škoda i ove godine uz Tour de France, 20 godina velike suradnje

Foto: Škoda

Ove godine obilježava se 20. obljetnica bliske suradnje, Škoda i Tour de France razvili su poseban odnos…

Sve je spremno za novu sezonu Tour de France, a najveća podrška u toj priči je Škoda. Vozni park od 209 vozila gotovo je potpuno elektrificiran; 207 automobila ima hibridni ili potpuno električni pogon.

“Drago nam je što slavimo dva desetljeća partnerstva s prestižnom utrkom Tour de France. Stvorili smo puno uzbudljivog sadržaja za našu We Love Cycling platformu, a obožavateljima ćemo dati priliku da osvoje profesionalne bicikle i originalne zelene dresove s autogramima natjecatelja. Istodobno ćemo prikazati naš portfelj modernih modela, idealan za naše aktivne suvremene istraživače i naglašavajući našu predanost zelenoj budućnosti.” rekao je Martin Jahn, član uprave Škoda Auto za prodaju i marketing.

110. Tour de France započinje u Bilbau (Španjolska) 1. srpnja. Natjecatelji se mogu veseliti 21 etapi, koja ih vodi preko svih pet francuskih planinskih lanaca. Kako bi obilježili 20. godišnjicu partnerstva, Škoda Auto sprema neka iznenađenja za natjecatelje i gledatelje za posljednju etapu, koja stiže na Champs Élysées 23. srpnja. Direktor utrke predvodit će peloton u Crvenom automobilu – posebno modificiranom potpuno električnom Enyaq Sportline iV: ima šest antena, držač zastave, posebnu sirenu, reklamne natpise, pet radijskih krugova i krovni otvor. VIP gosti moći će uživati u akciji na stazi u Superbu L&K. Dodatno, Škoda Auto ponovno će sponzorirati Green Jersey, koji se dodjeljuje najboljem sprinteru utrke. Trofeji koje je dizajnirala Škoda bit će uručeni pobjednicima u ukupnom poretku i bodovnom poretku.

Autor

Preporučeni sadržaj