Od 8. do 14. Kolovoza

Škoda po prvi put službeni partner Pride festivala u Prag

Škoda je čvrsto posvećena različitosti, inkluziji i kulturi tolerancije na radnom mjestu i u svakodnevnom životu… 

ŠKODA AUTO ove godine kao službeni partner podržava Prague Pride Festival. Festival se fokusira na teme oko LGBTQ+ osoba i uključuje gotovo 150 radionica, debata, raznih performansa i koncerata. Vrhunac festivala duginih boja je danas, 13. kolovoza, kada će se paradi pridružiti i članovi Employee Resource Group ‘ŠKODA Proud’.

“Podrška Prague Pride festivalu kao službeni partner posebno nam je važna. Škoda podupire raznolikost, to je ukorijenjeno u našu korporativnu kulturu. Zajedno se zalažemo za međunarodno radno okruženje koje karakteriziraju tolerancija, otvorenost, povjerenje i razumijevanje jednih za druge, kao i međusobno poštovanje. Za nas je jedno jasno: raznolikost naših kolega, s njihovim različitim karakteristikama, kvalitetama i pogledima, jedna je od najvećih prednosti naše tvrtke. Slaveći prašku Povorku ponosa, ponovno potvrđujemo našu predanost ovim vrijednostima i u isto vrijeme želimo poslati jasnu poruku – protiv homofobije, društvene isključenosti i namjernog skretanja pogleda.” rekao je Maren Gräf, član uprave Škoda Auto.

Tomáš Bílý, direktor Prague Pride Festivala, dodaje: “Oduševljeni smo što imamo jedan takav brend, kao tako važnog partnera na našoj strani ove godine. Zaista cijenimo njihovu dugoročnu podršku i korake koje poduzimaju kako bi stvorili pravednije uvjete za zaposlenike tvrtke i njihove obitelji. Festival se vratio nakon dvije godine, a očekuje nas godina puna novih događanja i programa koji za svakoga ima ponešto. Vraća se i subotnja Povorka duginih boja, koju smo zbog pandemije i strogih mjera socijalnog distanciranja morali izbaciti iz programa posljednjih nekoliko godina. Sjajno je što se Škoda Auto pridružio ovogodišnjoj paradi i u šetnji s nama proći centrom Praga.”

Foto: Skoda

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo