PONUDA ZA SUZUKI

Suzuki je pripremio novu hibridnu kampanju za modele Vitara i S-Cross, plaćanje od sad u dvije rate, bez kamata!

Suzuki je pripremio novu akciju za modele Vitara i S-Cross…

Dakle, bez „sitnih slova“ odnosno skrivenih troškova, dovoljno je cijenu iz cjenika podijeliti s dva, te prvu ratu platiti prilikom preuzimanja automobila, a prije treće registracije, potrebno je platiti ostatak – ili taj dio jednostavno refinancirati odnosno raspodijeliti na nekoliko slijedećih godina.

Kod ove kampanje, kao i kod svih prethodnih Suzuki-jevih kampanja, kupci će biti u prilici ostvariti veliku uštedu, i onako povoljnih Suzuki-jevih hibridnih modela, jer neće morati isplatiti svoj novi automobil u cijelosti, a moći će u njemu uživati u cijelosti.

Treba napomenuti kako se Vitara s najjačim paketom opreme, koji uključuje alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor prednjeg i stražnjeg mrtvog kuta, automatski sustav kočenja, LED svjetla,…, dakle, sa skoro svom mogućom opremom, koju uopće možete zamisliti, moći odvesti za cijenu malo boljeg rabljenog automobila, a drugi dio rate ćete morati platiti tek za dvije godine (kada ova korona već debelo prođe, barem se tako nadamo).

Naravno, za modele s manje opreme, cijena je osjetno niža, no ne i komfor, jer su ovi ‘bazni modeli’ izuzetno opremljeni te svi imaju automatski sustav kočenja, LED svjetla, klimu, električni paket, središnje zaključavanje i još puno toga, a da pritom i oni zadržavaju provjereni 4 cilinidrični motor, impozantne i uvijek dostupne snage.

Valja naglasiti kako će u novim hibridnim automobilima svi kupci uživati neopterećeni kamatama ili bilo kakvim troškovima, sve do treće registracije, a i tada se svim kupcima nudi mogućnost reprogramiranja druge rate.

Ukoliko kupcima više odgovara plaćanje u tri rate, biti će im i to omogućeno.

Stoga s pravom možemo reći kako će od 15.4., dugogodišnji “HR best buy” automobil, Suzuki Vitara i njegov svestrani rođak Suzuki S-CROSS, postati još povoljniji i još privlačniji Hrvatskom kupcu.

Ovdje je također važno istaknuti, kako su oba modela hibridi, i kako oba modela raspolažu isključivo motorima od 4 cilindra, s impozantnih 144 KS, a pritom njihova cijena kreće od prihavtljivih 131.518 kn.

Vjerujemo kako će kupci znati iskoristiti ovu ponudu, ova dva pouzdana, sigurna i daleko, najpovoljnija hibrida na domaćem tržištu, te da će Suzuki i dalje ostati miljenik privatnih kupaca u Hrvatskoj!

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo