NEMA VIŠE TEŠKIH ODLUKA, kOJU BOJU UZETI

BMW iX Flow uskoro donosi revoluciju, svaki dan birajte drugu boju svog vozila!

Čarobna vanjska promjena boje. Površina karoserije sa stvarnom promjenom boje zahvaljujući elektroforetskoj tehnologiji. Bavarci u ovome vide potencijal za buduću unutarnju i vanjsku primjenu…

Digitalizacija pruža integrirano korisničko iskustvo koje karakterizira individualnost i puno emocija u unutrašnjosti aktualnih BMW modela. S BMW iX Flow i E Ink predstavljenim povodom CES 2022, bavarski proizvođač sa sjedištem u Münchenu nudi mogućnost buduće tehnologije koja koristi digitalizaciju kako bi također prilagodila vanjštinu vozila različitim situacijama i individualnim željama. Površina BMW iX Flow u pratnji s E Ink može mijenjati svoju nijansu na zahtjev vozača.

Frank Weber, član upravnog odbora BMW AG, razvoj: “Digitalna iskustva neće biti ograničena samo na zaslone u budućnosti. Bit će sve više spajanja stvarnog i virtualnog. S BMW iX Flow, mi oživljavaju karoseriju automobila.”

Promjene tekućine boje omogućene su posebno razvijenim omotom za karoseriju koji je precizno prilagođen obrisima potpuno električnog vozila. Kada je stimulirana električnim signalima, elektroforetska tehnologija donosi različite pigmente u boji na površinu, uzrokujući da površina karoserije poprimi željenu boju.

Adrian van Hooydonk, voditelj dizajna BMW Grupe: “BMW iX Flow je napredni istraživački i dizajnerski projekt i izvrstan primjer naprednog razmišljanja po kojem je BMW poznat.”

Foto: BMW