NAJAVA TESTA

Škoda Karoq 1.5 TSI ACT DSG SportLine, osvježeni zicer u SUV ponudi

Škoda Karoq ‘facelift’ od nedavno je u ponudi kod domaćih trgovaca. Dobro poznata linija i mogućnosti modela, sad su još bolje, naprednije. Testirali smo Karoq 1.5 TSI s DSG automatikom…

Škoda je među Hrvatima možemo slobodno reći marka broj 1. Češki proizvođač ima toliko modela koji ‘golicaju’ i privlače naše ljude. To nas ni ne čudi, kada vidimo koliko dobar omjer (još uvijek) nude. Uz sad već provjerene motore i sve otmjeniji nastup – Octavia, Karoq, Kodiaq dugo će biti nekima na listi želja, a drugima na popisu za isporuku.

Testirani Karoq samo nas je još jednom podsjetio koliko je njegova kompaktna forma pogođena, uz dobru i kvalitetnu izradu. Motor i mjenjač dobivaju vrlo dobru ocjenu, a gdje je ‘petica’ nestala u imeniku provjerite uskoro na velikom testu, koji donosimo.

S druge strane, SportLine paket opreme donosi atraktivnu notu. Od vanjskog izgleda, do unutrašnjeg u kojem posebno profilirana, ali udobna sjedala dolaze do izražaja.

Ovakav Karoq dostupan je od 235.042 kuna s ručnim mjenjačem (naš izbor) ili od 255.311 kuna u varijanti poput testirane.

 

Autor