NOVE EDICIJE

Alfa Romeo Tributo Italiano nova specijalna serija u ponudi na globalnoj razini

Foto: Alfa Romeo
-

Po prvi put, posebna serija dostupna je globalno u cijeloj liniji: Giulia, Stelvio i Tonale bit će dostupni isključivo u trima bojama – talijanske zastave.

Otvorene su narudžbe za prvu globalnu specijalnu seriju u liniji: Tributo Italiano. Dostupno u modelima Giulia, Stelvio i Tonale, ekskluzivno izdanje odaje počast podrijetlu marke i utjelovljuje talijansko znanje i iskustvo i sportski duh marke Alfa Romeo.

Glavne značajke Tributo Italiana – koje proizlaze iz stilskog i estetskog jezika koji dijele sva tri modela – uključuju dvobojnu livreju s crnim krovom, bodykit u boji karoserije, novi dodatak talijanske zastave na poklopcima retrovizora i profinjenim prilagodbama interijera, a sve to služi kao dokaz pomne pažnje posvećene detaljima u kombinaciji sa stalnom potragom za najvišom kvalitetom. Da budemo precizniji, Giulia, Stelvio i Tonale Tributo Italiano pozicionirani su na vrhu svoje ponude i nude se isključivo u tri boje talijanske zastave (Rosso Alfa, Verde Montreal i Bianco Alfa) u kombinaciji s crnim krovom. , koji se također može otvoriti kao krovni otvor, kao dodatna oprema za Tonale.

Foto: Alfa Romeo

Nekoliko obilježja pridonose jedinstvenom, odvažnom izgledu posebne serije. Odmah je vidljivo na prednjoj rešetki s “V” umetkom (u crnoj boji na Giuliji i Stelviu, u Dark Miron boji na Tonaleu); aluminijski naplatci (21” na Stelviu, novi 19” na Giuliji, 20” na Tonaleu), svi su dio vrhunskih verzija i u kombinaciji s vrlo sportskim crvenim Brembo kočionim čeljustima. Osim toga, kako bi se dodao dašak elegancije karakterističnom sportskom duhu marke, u cijeloj liniji i po prvi put na Tonaleu: donji dio karoserije obojen u istu boju kao i karoserija; bočni umeci prednjeg i stražnjeg odbojnika, te lukovi kotača.
Dojam na Alfa Romeo Tonale, modelu iz C-SUV kategorije s prilagodljivim Full-LED Matrix prednjim svjetlima i kromiranim dvostrukim ispušnim cijevima na verziji Q4 Plug-In Hybrid.

Foto: Alfa Romeo

Iste sportske značajke mogu se pronaći u unutrašnjosti triju modela Tributo Italiano. Točnije, nova crna kožna sportska sjedala imaju perforacije s primjesama crvene, a prednji nasloni za glavu izvezeni su prepoznatljivim novim logotipom posebne serije. Druge nove značajke uključuju crvene šavove na kontrolnoj ploči, sjedalima i panelima vrata. Osim toga, Tonale Tributo Italiano dolazi s novim “ugljičnim dizajnom” armaturne ploče, s logotipom Alfa Romea, ambijentalnim osvjetljenjem i aluminijskom pločom za udarce.

Nove posebne izvedbe očekuju se početkom nove 2024. godine.

Autor