ONI DOLAZE...

Hyundai Tucson i Santa Cruz (2024.), premijera na salonu automobila u New Yoruku

Foto: Hyundai

Osvježena verzija kamioneta debitirat će na sajmu automobila u New Yorku 2024.

New York Auto Show 2024. počinje sljedeći tjedan, a Hyundai za tu manifestaciju ima par zanimljivih stvari. Globalni debi uz nedavno osvježeni Tucson bit će Santa Cruz iz 2025., ažuriran sa svježim stilom i “poboljšanim mogućnostima”.

To je upravo ono što Hyundai kaže u kratkom priopćenju za javnost povodom dolaska na veliku smotru. Neki konkretniji detalji još su nepoznati, iako se u Hyundai objavi spominje obnovljena unutrašnjost s boljom ergonomijom i novi infotainment sustav. Izvana će Santa Cruz odbaciti nešto od svoje osobnosti uličnog kamiona s modificiranim dizajnom. Možete očekivati i više standardnih sustava za pomoć u vožnji.

Teaser slika prikazuje novi pickup sa stražnje strane, s novom stražnjom maskom s većim izrezima i ukrasima koji se protežu dalje prema gore. Izgleda široko, iako su proporcije poprilično prenaglašene, ipak je riječ o skici.

S druge strane, osvježeni Tucson uz sitne vanjske promjene, najveće donosi u vozačkom okruženju. Novi izgled kontrolne table najveća je novost…

TEST: Hyundai Tucson PHEV 1.6T 265HP 4WD Premium Plus, struja za ugodu, benzin za opuštenost – Autoportal.hr

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo