OPET U SNJEŽNOM OKRUŽENJU

Nissan i e-4ORCE tehnologija, najbolje saonice koje je Djed Božićnjak ikad imao

Foto: Nissan

Blagdani možda jesu iza nas, ali ledeni, snježni i zimski uvjeti zapravo nas tek očekuju. Djed Božićnjak u Nissan režiji ide na novo putovanje…

Sobovi Djeda Božićnjaka pošli su na zasluženi odmor nakon naporne sezone, a jeste li se ikad zapitali kako g. Božićnjak svladava uvjete u svojoj zimskoj bajci dok oni odmaraju? Jedna riječ – e-4ORCE.

U želji da blagdansko raspoloženje potraje dulje, naš pustolovni proizvođač igračaka odabrao je Nissan tehnologiju e-4ORCE kako bi na odvažan i samouvjeren način te uz uglađenu, a opet dinamičnu kontrolu pokorio zimski krajolik. S tom preciznošću nadohvat ruke, ovaj okorjeli putnik svladava umijeće manevriranja kompliciranim putovima zahvaljujući partneru koji je spreman za sve vremenske uvjete.

 

Lako ćete primijetiti kako adrenalin raste dok tehnologija e-4ORCE, koja je trenutačno dostupna u Djedovim omiljenim vozilima: posve električnom Nissanu Ariya te X-Trail e-Power, bez poteškoća klizi snježnim krajolikom zahvaljujući naprednom upravljanju, preciznom skretanju i praćenju putanje, sve kako bi pružila osjećaj sigurnosti i kontrole bez kompromisa u pogledu zabave i uzbuđenja.

Stvoren za najskliskije situacije, jedinstven način rada tehnologije e-4ORCE za vožnju na snijegu i snažno ubrzavanje iz mjesta omogućuje Djedu da uvijek zadrži kontrolu. Bez obzira na to je li riječ o smrznutom jezeru, snježnim seoskim cestama ili zaleđenim gradskim prometnicama, Djed je spreman za sezonu opuštanja.

Ekskluzivno razvijena za elektrificirane pogone, tehnologija pogona na sve kotače osigurava samouvjerene i odvažne performanse u svim uvjetima zahvaljujući izuzetno brzom odzivu i iznimno preciznoj kontroli raspodjele okretnog momenta u tisućinki sekunde. Sustav dinamično prilagođava raspodjelu okretnog momenta između prednje i stražnje osovine, čime osigurava optimalno prianjanje i jamči iskustvo vožnje meke poput svježeg snijega.

Iskusili ste proljetnu dinamičnu odzivnost, uživali uz najboljeg partnera za ljetnu vožnju i prepustili se jezivoj jesenskoj čaroliji. Sad je vrijeme da uronite u zimsko poglavlje kampanje „e-4ORCE za sva godišnja doba”. Pripremite se vidjeti kako se Djed Božićnjak opušta, šalje svoje sobove na zasluženi odmor i majstorski upravlja svojim vozilom opremljenim tehnologijom e-4ORCE kroz netaknutu zimsku bajku u videu koji slijedi.

Veliki test: Isprobali smo novi Nissan X-Trail i e-4ORCE pogonski sklop

Svako godišnje doba donosi novu pustolovinu za e-4ORCE koji svaki trenutak za upravljačem pretvara u nezaboravno iskustvo vožnje. Bez obzira na to čekaju li vas snježne padine, zaleđene ceste ili zimski zavoji, poslušajte Djedov savjet i dopustite da vas e-4ORCE vodi kroz vašu zimsku pustolovinu sa samopouzdanjem i u stilu.

Povijest i biografiju modela Nissan X-Trail možete pročitati ovdje.

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo