WWCOTY dodjela nagrada

Kia EV9 proglašena je prema ženskom izboru ‘Najbolji automobil na svijetu za 2024.’

Foto: Kia

U žiriju u kojem se nalaze samo ljepše polovice, hvali se inovativni dizajn, naprednu tehnologiju i svestranost modela Kia EV9

Kia EV9 je od strane uglednog žirija u izboru Women’s Worldwide Car of the Year (WWCOTY) proglašen za “najbolji automobil na svijetu za 2024. godinu”. Proglašenje pobjednika, održano je 8. ožujka, upravo na međunarodni dan žena. Na osnovu detaljnog ocjenjivanja 75 novinarki automobilske industrije iz 52 zemlje na pet kontinenata, model Kia EV9 pobijedio je u konkurenciji između 63 nova modela. Najnovije priznanje za EV9 naglašava nenadmašnu svestranost ovog potpuno električnog velikog SUV-a i njegovu izuzetnu sposobnost zadovoljavanja različitih potreba korisnika širom svijeta.

Kia EV9 sa sedam sjedala i inovativnim dizajnom postavlja nove standarde u segmentu električnih SUV-ova i može se pohvaliti naprednom tehnologijom i iznimnim mogućnostima. Među njegovim značajnim funkcijama su dvosmjerno punjenje i mogućnost vrlo brzog punjenja, koji postavljaju nove standarde udobnosti i učinkovitosti.

S kapacitetom od sedam sjedala i inovativnim dizajnom, Kia EV9 postavlja nove standarde u segmentu električnih SUV vozila, prikazujući naprednu tehnologiju i iznimne performanse. Značajke vrijedne pažnje uključuju mogućnost prostora za sedam i brzo punjenje, koje postavljaju mjerila za praktičnost i praktičnost.

Kia EV9 od nedavno je dostupna i na hrvatskom tržištu…

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo