SJAJAN USPJEH I JOŠ BOLJA NAGRADA

Marin Čilić osvojio turnir u Stuttgartu i kući vozi Mercedes EQS!

Hrvatski tenisač Marin Čilić osvojio je MercedesCup u Stuttgartu. Sad već 32-godišnji Marin u finalu je u dva seta (7: 6, 6: 3) slavio protiv Felixa Auger-Aliassimea iz Kanade. Uz novčani dobitak od 53.280 eura, kući donosi i novi Mercedes EQS.

Prva potpuno električna luksuzna limuzina iz Mercedes-EQ- postave bila je izložena na tribini, tik uz teren. A posebno je bio dojmljiv način na koji je dopremljen

Teniski profesionalci natjecali su se u uzbudljivim mečevima – ali u konačnici, samo je jedan igrač mogao biti sretan što se vozi kući u novom EQS, a to je pošlo za reketom našem Marinu Čiliću.

“Čestitam Marinu Čiliću na pobjedi u ovom uzbudljivom finalu! Izvrsno je nastupio tijekom cijelog turnira i zaslužuje osvojiti MercedesCup 2021 i EQS. Upravo ta težnja Marina Čilića ka vrhunskim performansama čini čvrstu vezu između Mercedes-Benza i vrhunskih sportaša poput Čilića, “kaže Britta Seeger, članica uprave Daimler AG i Mercedes-Benz AG, odgovorna za marketing i prodaju.

Marin Čilić, osvajač MercedesCupa

Ovo je bio 42. put da je Mercedes-Benz naslovni sponzor MercedesCupa. Nakon jednogodišnje pauze zbog pandemije COVID-19, gledatelji na terenu i na TV-u ponovno su uživali u vrhunskom tenisu. Turnir je šesti put održan na travi. Sjajna uvertira za Wimbledon i našeg Marina koji je najavio kako će automobil čuvati za sina…

Autor

Preporučeni sadržaj