ILI AKO JE LAKŠE OD 473.955 KUNA

Volkswagen ID. Buzz stigao u Hrvatsku, u domaćim salonima od 62.904 €!

ID. Buzz, prvo gospodarsko vozilo Volkswagen s električnim pogonom na zanimljiv, ekološki način oživljava duh kultnog kombija T1

Kao nekad Volkswagen T1, njegov suvremeni, ekološki nasljednik Volkswagen ID. Buzz je multifunkcionalan, ali novo doba donosi mogućnost potpunog umreženog pristupa. Hrabri nastup dizajnera marke iz Wolfsburga odmah se svidio ljubiteljima marke. Uživo je jednako zanimljiv, prepun zanimljivih detalja.

Njegov je izgled posveta prvom Bulli modelu, a potpuno je jedinstven, po želji dostupan u četiri dvobojne izvedbe. Izražajan dizajn modela ID. Buzz ujedinjuje suvremene proporcije s inovativnom tehnologijom. Primjerak izložen u prodajnom centru na zagrebačkom Jankomiru dostupan je u Mono silver metalik boji.

Volkswagen ID. Buzz se pokreće elektromotorom snage 150 kW (204 KS), koji se napaja iz litij-ionske baterije kapaciteta 77 kWh i ima doseg od 400 kilometara. Na brzom punjaču baterija se može napuniti od 5 do 80 posto kapaciteta za pola sata.

Foto: Nikola Jurković

Do 100 km/h ubrzava za 10,4 sekunde, a najveća brzina je, radi štednje energije i osiguranja dosega, ograničena na 145 km/h. Zapravo, brojke su i ovdje u drugom planu, pored tog cool faktora koji donosi. Stoga je šteta što ga mogu kupiti samo oni koji mogu izbrojiti 62.904 eura.

Volkswagen ID.3 Pro Power 1st Edition Plus, budući sastavni dio naše svakodnevice

 

 

 

Autor

Preporučeni sadržaj

Provjeri cijenu police auto osiguranja na današnji dan!

OsigurajMe-logo